Websites

Een website door JuKo

Een website zorgt voor de nodige reclame om jouw bedrijf verder te laten groeien. Het is een mooie manier om aan je publiek te laten zien waar jij goed in bent. Wij bij JuKo helpen je graag de volgende stap te zetten met je onderneming. Samen gaan we kijken hoe wij jou gedachten kunnen uitwerken in een unieke website. Naast het bouwen van de website, kunnen wij ook de teksten en foto’s regelen voor op jouw website. Wij lopen graag een dagje met je mee om je beter te leren kennen en foto’s van jouw werkzaamheden te maken.

Hoe gaan wij te werk

Kennismakingsgesprek

Heb je besloten om een website te laten maken? Leuk! Wij helpen je graag verder. Als eerst willen wij je beter leren kennen doormiddel van een kennismakingsgesprek. Graag luisteren wij naar jou wensen en eisen. Aan de hand van deze informatie gaan wij kijken wat wij voor jou kunnen beteken.

Teksten en foto’s maken

Na het kennismakingsgesprek, zullen wij ons focussen op het bouwen van de website aan de hand van jou wensen en eisen. Daarnaast bieden wij als extra dienst aan om de teksten te schrijven en de foto’s te maken. Het lijkt ons leuk om een dagje mee te lopen om foto’s te maken.  

Website staat online

Nu de website is opgebouwd, de teksten geschreven zijn en de foto’s gemaakt. Is het aan ons om de website klaar te maken om hem te kunnen publiceren. Voordat JuKo een website online zet, willen wij eerst jouw mening hebben. Zodra jij toestemming hebt gegeven, publiceren wij de website en kan hij bekeken worden. 

Al onze websites worden beveiligd met een SSL-certificaat. Een SSL-certificaat zorgt ervoor dat de verbinding tussen de bezoeker en de website beveiligd worden met een virtuele sleutel!

Afgeronde projecten

Systemen en software

Welke CMS gebruikt JuKo

CMS staat voor Content Management Systeem. CMS zorgt ervoor dat er op een eenvoudige manier websites gerealiseerd kunnen worden. Wij maken bij JuKo ook gebruik van een CMS. De CMS die wij gebruiken heet WordPress. WordPress is een systeem waarin websites en webshops gemaakt kunnen worden zonder code te schrijven. WordPress is een opensource softwarepakket en ontwikkeld door Matthew Mullenweg. 

Waar staat de server

Onze websites worden gehost bij Yourhosting. Yourhosting zorgt ervoor dat er een uptime van 99.9% is op jaar basis. Met uptime bedoelen wij dat de server waar de website (bijna) nooit zal uitvallen. De servers worden dubbel uitgevoerd, hierdoor ontstaat redundantie. Valt 1 server uit? Dan neemt de 2e server de 1e server over. Hierdoor blijft de website altijd bereikbaar voor de rest van de wereld!

Liever zelf een website bouwen?

Bouw je eigen website

Liever zelf een website bouwen, maar geen zin om een server en software te regelen? JuKo neemt graag de zorgen bij je weg. Wij regelen de server, SSL-certificaat en de benodigde software. Als CMS kun je bijvoorbeeld kiezen voor WordPress of Prestashop, zo maak je gemakkelijk je eigen website of webshop. Kies je voor WordPress? Dan maak je gratis gebruik van het Divi thema.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Interesse in een website?

Ben je overtuigd en hebben wij je interesse gewekt om een website door JuKo te laten maken? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.