ICT Diensten

Particulier

Wij bieden computerhulp aan huis en geven graag advies op het gebied van ICT. Heeft u een vraag aan ons? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Bedrijven

Bent u als bedrijf opzoek naar een ICT-onderneming? JuKo helpt u graag verder met het opzetten van een bedrijfsnetwerk. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Reparaties & Onderhoud

Computer of laptop stuk? Dat is erg vervelend, maar in de meeste gevallen kan de computer gewoon weer gerepareerd worden!

Maakt daarom een afspraak met JuKo om jou computer of laptop te repareren. Wij kijken de laptop na en onderzoeken waarom de computer defect is. Zodra het defect gevonden is, zullen wij een reparatie uitvoeren. 

Nadat de computer weer gerepareerd is, kan jij weer verder met computeren! 

Upgraden of vervangen?

Heb jij een aantal jaar geleden een dure computer of laptop gekocht? Maar tegenwoordig is hij zo langzaam in gebruik? 

Dit is een bekend probleem bij ons. De technologie is de laatste jaren erg snel vooruit gegaan. Hierdoor lijkt het ook zeker dat je laptop het allemaal niet meer bij kan houden. Hier is een oplossing voor!

De meeste laptops en computers kunnen geüpgraded worden met vernieuwde hardware. De meest gewilde upgrade is de overstap van een Harde schijf, naar een SSD. Een SSD laad tot wel 4 keer sneller!

Keuze advies nodig?

Wij krijgen het vaak te horen. Wat voor laptop past bij mij en wat heb ik nodig? Bij het maken van deze keuze helpen wij graag. Om de laptop uit te zoeken die jij nodig hebt, willen wij graag weten voor welke doeleinden je de laptop gaat gebruiken. Is het een zakelijke of een privé laptop? Dan moet er bijvoorbeeld al rekening gehouden worden met de versie van Windows.

Om het zo gemakkelijk voor jou te maken, kunnen wij de laptop voor je bestellen en startklaar maken, zodat jij gelijk bezig kan met jou nieuwe laptop!

Heb jij advies nodig? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Stabieler netwerk

Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder. Een stabiel netwerk is tegenwoordig vanzelfsprekend. Alleen zien wij vaak dat het netwerk thuis of op de zaak een stuk minder stabiel is. Heb jij door je hele huis Wifi? Of moet jij steeds richting de meterkast lopen om een appje te kunnen versturen?

Dan wordt het tijd voor verandering. JuKo helpt je graag met het aanleggen van een stabiel netwerk. Wij nemen graag de zorgen uit jouw handen. Wij regelen van de meting van het netwerk tot het opleveren van het nieuwe netwerk.

Zo kan jij weer met een gerust hart thuis werken!